Reviews

Below are some reviews of the first guests who already enjoyed their holiday in Chalet Schöne Aussicht.

 
Fam. Pras (NL), August 2019  

“ Een heel fijn huis met een prachtig uitzicht over het dal waar we drie weken hebben genoten. Het is een comfortabel en compleet huis in een mooie omgeving waar veel te doen is, maar het is ook prettig om in de tuin te genieten van het uitzicht. “

 
Fam. Neinders (NL), August 2019  

“ We hebben een hele leuke vakantieweek in jullie chalet gehad. Chalet heeft mooie ligging op de helling met een fantastisch uitzicht. Woning is van alle gemakken voorzien. Verder is Wildkogel arena een mooi gebied met veel mogelijkheden voor actieve vakantie en dichtbij. Je hoeft niet ver te rijden om leuke uitstapjes te kunnen doen. “

 
Fam. Schalk (NL), July 2019  

“ Een prachtig chalet, van alle gemakken voorzien. Een fijne ligging waardoor er veel wandelmogelijkheden in de buurt zijn. “

 
Fam. Gaack (DE), March 2019  

“ Durch die Raumaufteilung hatten wir genügend Platz für unsere Spiele- und Lesefreunde. Das Essen mit allen am großen Tisch neben der Küche war sehr angenehm. Die Wege zum Skilift sind mit dem PKW schnell zu bewältigen. Der Bäcker im Ort ist morgens fussläufig zu erreichen. In dem tollen Skiraum trockneten unsere Ski-Stiefel über Nacht. Mit 4 PKW ist der Parkplatz vor dem Haus ausgereizt. Es war trotz des nicht hervorragenden Wetters ein schöner Aufenthalt. “

 
Fam. Berthold (DE), February 2019  

“ Schönes Ferienhaus in super Lage, 3 interessante Skigebiete in Umgebung verfügbar, kompetente, freundliche und schnelle Kommunikation mit Vermieter. Danke! “

 
Fam. De Jong (NL), February 2019  

“ Chalet schöne Aussicht is een heerlijk huis op een schitterende maar ook rustige locatie. Het uitzicht is echt super. Er zijn voldoende restaurantjes in de omgeving. Het skigebied is voor toerskieërs wat klein maar voor gezinnen is het erg leuk! Je hebt wel echt een auto nodig! “

 
Mr. S. Kok (NL), February 2019  

“ Het huis zag er netjes, verzorgd en compleet uit. We hebben gezien dat je er met veel aandacht aan hebt verbouwd. Ook was de uitrusting in de keuken compleet en hebben we genoten van de heerlijke badkamers. Het was bovendien fijn dat de mogelijkheid tot wassen er was (zelfs wasmiddel aanwezig!)
We hebben zowel binnen als buiten een mooie tijd gehad, mede door de mooie locatie vlak bij de liften van Bramberg. Kortom, een weekje erg genoten. Voor herhaling vatbaar! “

 
Fam. Van Schaik (NL), December 2018  

“ Supermooi uitzicht, fijn huis met een goede indeling en het verwarmde skiraum is helemaal top! “

 
Fam. De Groot (NL), August 2018  

“ Een heerlijke vakantie doorgebracht in deze fraai gerenoveerde vakantiewoning, op de zuidhelling van de berg, met een prachtig ver uitzicht. Binnen van alle gemakken voorzien en buiten zowel een balkon als een tuin. Verder is in de omgeving van alles te beleven en zijn er (ski)liften binnen een paar kilometer afstand. Met deze liften kun je ook in de zomer omhoog, ideaal voor ons als wandelaars. “

 
Fam. De Wit (NL), July 2018  

“ Onze bevindingen en ervaringen zijn zeker positief. Je hebt het huis voorzien van alle gemakken, de keuken is zeer compleet en van prima kwaliteit. De locatie is volgens mij ook goed gekozen, zowel verhuur in de winter, als in de zomer. Volop aantrekkelijke faciliteiten in zowel zomer als winter. ”

 
Fam. Geurts (NL), May 2018  

“ We hebben een heerlijke vakantie gehad in een schitterende omgeving. Het ruime huis staat op een geweldige locatie. Halverwege de berg met dus een schitterend uitzicht op het dal en op de bergen in de omgeving. Het huis is mooi en vooral ook erg praktisch ingericht. De keuken is van alle gemakken voorzien. In de omgeving is van alles te doen, al houd je van sportieve activiteiten, culturele of met de kids er lekker op uit, het kan allemaal. Al met al genoten van een topweek! ”